Varsel om prisstigninger for private opstaldere

30-11-2023

Kære opstaldere

 

Den nye bestyrelse har nu gennemgået økonomien, og vi må konkludere, at der er brug for akutte ændringer.

Vores staldpersonale løber for stærkt, hvor især ind/udluk er en stor tidssluger. Dertil er det en stor underskudsforretning med alle de mange hensyn, der på nuværrende tidspunkt er, såsom, dækkener og gamacher/klokker på og af mv. til kun 75 kr. pr. mdr. Det løber simpelthen ikke rundt set op imod tiden det tager.

Her ser vi os nødsaget til at lave ændringer.

Derfor vil der pr. 1.1.2024 ske følgende ændringer:

Der kommer en prisstigning på dækken på/af på fold. Prisen hæves til 300 kr. pr. mdr.

Der kommer en særskilt pris på gamacher på/af på 150 kr.

Der kommer en særskilt pris på klokker på/af på 150 kr.

Hertil arbejder vi lige nu på at lave forskellige foldløsninger - én til dem, der ønsker det som det er nu. og én til dem der ønsker mere foldtid til deres heste. Der kommer mere info om dette på opstaldermødet den 7. december.

På opstaldermødet vil I få mere info om rideklubbens økonomi og dertil beslutningsgrundlaget for vores ændringer. Vi skal også gennemgå bestyrelsens første udkast til opstalderhåndbogen.

Vi håber på forståelse og opbakning til, at vi i fællesskab kan skabe en fremtidssikret rideklub.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Morsø Rideklub

Læs mere

Varsel om prisstigninger for elevryttere

30-11-2023

Kære elevryttere og forældre

Klubbens nye bestyrelse har netop gennemgået rideskolens økonomi, og vi må konkludere, at alle udgifter er steget markant bla. på foder, halm, hø, mv.

Derfor er vi nødsaget til at varsle en lille prisstigning på alle undervisningshold (pånær miniput) gældende fra 1.1.2024. Prisstigningen er på 40 kr. pr. mdr. pr. tilmeldt hold og på part.

Vi håber på forståelse, så vi fortsat kan tilbyde god forplejning til vores dejlige elevheste.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen 

Morsø Rideklub

Læs mere

Velkommen til Morsø Rideklub

27-11-2019

"Ingen kan alt, alle kan noget, men sammen kan vi det hele!"

Klubben er placeret i en lysning i det naturskønne Legind. Det er en selvejet forening, som drives af en frivillig bestyrelse. Der er ansat en driftsleder samt personale til at varetage pasningen af hestene, vedligeholde faciliteterne, samt undervise i elevskolen. Personalet passer ligeledes de private opstaldede heste. 

Klubben tilbyder undervisning til store som små. For de mindste tilbydes miniputhold, her lærer man at omgås hestene, sadle op og grundridningen. Der er tilbud til både nybegyndere og øvede i alle aldersgrupper. 

Når vejret tillader det, benytter vi udendørsbanerne, skoven og når sommeren er over os, bliver det også til en strandtur. 

Udover ridningen, så afholder vi stævner, arrangerer bankoaftener, fællesspisning, ridelejr m.m. Vi vægter fællesskabet blandt medlemmerne højt, det er uanset om det er baseret på stævnemedlemskaber, medlemmer fra elevskolen eller det er vores pensionærer. 

For elevryttere 

For elevrytterne kan vi tilbyde en bred vifte af undervisning, lige fra begynder til øvet. Undervisningen foregår mandag til torsdag, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af heste og ponyer til vores elevryttere, og vi sørger for, at vores heste og ponyer bliver passet ordentligt og kommer på fold. 

Går du med lysten til at prøve om ridning er noget for dig uanset alder, så ring til vores daglige leder Nanna Støvring som er ansvarlig for elevskolen, hvor man kan aftale en prøve time. 

En holdtime er 60 min. Inkl. opvarmning, og rytteren bør komme mindst 15 min. i forvejen, for at have tid til evt. opsadling. Der kan ind imellem blive brugt tid i undervisningen på at lære at omgås og opsadle en hest, da det er lige så vigtigt som ridningen. 

I undervisningen bliver der lagt vægt på at prøve de forskellige discipliner inden for ridning – dressur, skovtur, springning, pony games, ringridning og meget mere. 

Det er muligt at købe halvpart på vores elevheste. På den måde kan du prøve hvordan det er at have din egen pony eller hest 

Morsø Rideklub er en aktiv klub under Dansk Ride Forbund, hvor der er mulighed for at starte stævner og tage ryttermærker, ligesom du er dækket af idrættens forsikringer, når du virker for klubben efter aftale med klubben. 

Faciliteter 

Morsø Rideklub har plads til masser heste og ponyer og kan tilbyde følgende faciliteter: 

- Hestevenlig stald med store bokse 

-  2 stk 20x40 ridehus, med fiberbund 

- 2 stk 20x40 udendørs dressurbaner 

- 1 udendørs ridebane med fiberbund 

- Græsfolde 

- Jordfolde/luftefolde/sygefold 

- Stor skov med mange gode ridestier 

- Sadelrum med mulighed for leje et skab, der er mulighed for at medbringe eget skab, dette skal dog står i foder teltet 

- Rytterstue med cafeteria 

 

Udover dette har Morsø Rideklub også handicapridning, som der kan læses mere om på siden om handicapridning.

 

Læs mere

DRF Certificering

24-01-2023

Morsø Rideklub er blevet recertificeret (se menupunktet certificering) I den forbindelse har DRF lavet et sikkerhedskursus, som vi opfordrer alle medlemmer til at tage. Du finder et link under Sikkerhed eller her https://rideforbund.dk/rideklub-elevskole/uddannelse/drfs-sikkerhedskursus

Læs mere

Morsø Rideklub PÅ FACEBOOK