Ikke startet endnu

Er du ikke startet på ridning endnu - så kontakt endelig personalet og få råd og vejledning.
Kontakt info - klik her

I tvivl om hold?

Hvis du er i tvivl om du er klar til at rykke op på et andet hold - så spørg endelig din ridelærer.

Holdundervisning - generelt

Når du har en hest opstaldet på MRR er der mulighed for at ride på holdtimer 4 gange i ugen, såfremt der er plads på holdene. Vi forsøger altid at sammensætte holdende efter den enkeltes ønsker, i forhold til tidspunkt og rytterkammerater. I holdundervisningen må der max være 8 på holdet.
Undervisningen forgår individuelt, så den enkelte får opgaver de kan arbejde med. Kontakt den daglige leder for nærmere information.

Vi har forskellige holdtyper. Miniputhold, overgangshold, alm. hold, voksenhold og springhold, handicap/ridefysioterapi samt undervisning af børn og unge med særlige behov.

Holdundervisning - elevryttere


I tvivl om hold?

Hvis du er i tvivl om du er klar til at rykke op på et andet hold - så spørg endelig din ridelærer.

Er du ikke startet endnu

Er du ikke startet på ridning endnu - så kontakt endelig personalet og få råd og vejledning.
Kontakt info - klik her

Miniputhold

En lektion á 30 min. på hold med max. 6 ryttere. Her vil du lære hvordan man sidder rigtigt og hvordan du styrer, samt du vil få tid til at blive fortrolig med ponyen. Ligeledes er det legen i ridningen, som er i højsæde på disse hold. På miniputhold forventer vi, såfremt det er muligt, at dine forældre vil deltage aktivt i undervisningen. Dvs. at de skal have praktisk fodtøj på, hvis du nu får brug for en hjælpende hånd med din pony. Spørg endelig din underviser, hvis du føler dig klar til at rykke videre op på et overgangshold.

Alm. hold

En lektion á 60 min. på hold med max. 8 ryttere. Her er det især vigtigt at komme 15 min. før din ridetime starter, da du primært selv skal sadle op (rideklæreren vil selvfølgelig altid hjælpe dig om nødvenddigt). Vi prøver at sammensætte holdene så du og dine rytterkammerater, nogenlunde er på samme niveau og indenfor samme aldersgruppe. Her vil du videreudvikle dine ridefærdigheder.

Springhold

En lektion á 60 min. på hold med max. 8 ryttere. Her vil du i starten lære at springe over små forhindringer og efterhånden som du bliver bedre lære at ride en bane med spring. Her er det vigtigt at du kommer 30 min. inden ridetimens start, så du kan hjælpe med at sætte springbanen op. Hvis du gerne vil springe skal du også modtage 1 dressurundervisningstime i ugen.

Voksenhold

En lektion á 60 min. på hold med max. 8 ryttere. Her rider voksne ryttere oftest på forskellige niveauer og med forskellig forudsætninger. Men specielt ved disse hold er hyggen bagefter i højsæde, hvor de ofte sidder og hygger med kaffe og kage.

Holdundervisning - privatryttere


Undervisning v/ridekontingent

Enetimer

Der er mulighed for at ride enetimer ved den daglige leder samt dennes elever.
En enetime er på 30 min, og her får den pågældende rytter alt opmærksomheden.
Dette giver en endnu større kontakt imellem underviseren og rytteren.
Vær opmærksom på at der er prisforskel iforhold til hvilken underviser man benytter.

 

Kontakt den underviser du ønsker enetime ved for nærmere information.