Klubpokaler

Hvis man ønsker at ansøge om en af klubbens vandrepokaler, skal skemaet som hentes herunder udfyldes.

Pokaler

Der kan ansøges om følgende pokaler:
- Mest vindende dressurrytter – pony
- Mest vindende dressurrytter – hest
- Mest vindende springrytter – pony
- Mest vindende springrytter – hest

Følgende pokaler skal der ikke ansøges om, her har vi alle resultaterne:
 - Mest vindende elevrytter
- Klubmester dressur – pony
- Klubmester dressur – hest
- Klubmester spring – pony
- Klubmester spring – hest

Pokalreglerne kan ses længere nede på denne side

Hvis man ønsker at ansøge om klubbens vandrepokaler, kan skemaet til udfyldelse, ligeledes hentes på klubbens hjemmeside.

Sidste frist for indlevering af placeringer er den 24. januar.
Placeringsskemaet kan sendes til annegrethe13@hotmail.com eller afleveres/sendes til Anne Grethe Pedersen, Mosegårdsvej 11, Syd Tødsø, 7900 Nykøbing.

Vandrepokalerne skal indleveres inden denne dato også. De skal ligeså afleveres til Anne Grethe Pedersen eller evt. i kiosken på rideskolen. Hvis du afleverer den på rideskolen, så skal du sende en sms til Anne Grethe på
mob. nr. 2148 1288, når du har afleveret den.

Pokalerne uddeles på Generalforsamlingen. Datoen er endnu ikke fastsat, men oplyses hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Anne Grethe på mob. nr. 2148 1288